Lynda Hotel

Vurderet 9.4 i 499 anmeldelser. 9 værelser. Åbnet i juni 2022.

★★★★

Lynda Hotel ligger i Istanbul, 700 m fra Hagia Sophia, og tilbyder concierge-service, allergivenlige værelser, have, gratis wi-fi overalt og fælles opholdsstue. Dette 4-stjernede hotel har udflugtsskranke og bagageopbevaring. Overnatningsstedet ligger 1,8 km fra byens centrum og 700 m fra Den Blå Moské.

Hotellet serverer morgenbuffet eller halal-morgenmad.

Lynda Hotel tilbyder strygning samt business-faciliteter såsom fax og fotokopiering. Personalet i den døgnåbne reception taler arabisk, engelsk, spansk og fransk.

Populære seværdigheder i nærheden af overnatningsstedet omfatter Basilikacisternen, Topkapi-paladset og Konstantinsøjlen. Den nærmeste lufthavn er Istanbul Sabiha Gokcen Internationale Lufthavn, 40 km fra Lynda Hotel, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af Lynda Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    226 m fra hotellet
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    268 m fra hotellet
    Cankurtaran Mh.

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    302 m fra hotellet
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    353 m fra hotellet

  5. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    354 m fra hotellet
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    357 m fra hotellet
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    366 m fra hotellet
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    402 m fra hotellet
    Sultanahmet

  9. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    415 m fra hotellet
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.7 km fra hotellet
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.8 km fra hotellet
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km fra hotellet
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2