Under Cave Cappadocia

Vurderet 9.5 i 49 anmeldelser. 19 værelser.

Under Cave Cappadocia ligger i Urgup, 400 m fra Urgup Museum, og tilbyder concierge-service, ikkeryger-værelser, have, gratis wi-fi overalt og terrasse. Overnatningsstedet ligger 600 m fra Nikolos Kloster, 11 km fra Zelve Friluftsmuseum og 14 km fra Uchisar Slot. Der er roomservice, døgnåben reception og mulighed for at arrangere udflugter.

Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, minibar, kedel, bruser, gratis toiletartikler og klædeskab. Værelserne har eget badeværelse, hårtørrer og sengelinned.

Undergrundsbyen Özkonak ligger 27 km fra hotellet, og undergrundsbyen Tatlarin ligger 43 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Nevşehir Kapadokya Lufthavn, 46 km fra Under Cave Cappadocia, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af Under Cave Cappadocia

  1. Areni Cappadocia

    Yıldönümümüzde romantik bir akşam yemeği yedik. Ücretsiz masa süslemesi yapıldı, çalışanlar çok kibar ve güler yüzlüydü. Mezeler ve yemekleri çok sevdik. Özel hissedeceğiniz muhteşem bir mekan.

    277 m fra hotellet

  2. Efendi Wine House

    İnanılmaz nazik ve kibar ilgiliydiler .ortam şahane ve istediğimizi test etme imkanı bulduk hoş ve güleryüzlü insanlara sahip huzur dolu bir yer yolunuz düşerse içeri girin ve şahane şarapları deneyin

    303 m fra hotellet
    MUSA EFENDİ MAHALLESİ

  3. Cafe Antre

    Mantı gözleme ve kumpir

    397 m fra hotellet
    İmran Mah. Dağıstanlı Sok. No:30 (Melek Girmez)

  4. Motto Cafe&Bistro

    Yorumlarda fiyatn biraz pahalı olduğunu okumuştum ama değil. Pizza tek kelimeyle mükemmeldi. Malzemenin bol oluşu ve özellikle sucuğu, el yapımı oluşu pizzaya ekstra lezzet katıyor. Kesinlikle uğrayın

    399 m fra hotellet
    İmran mahallesi Dağıstanlı sokak no 12 Ürgüp

  5. Üç Güzeller

    Hepimizin 50YTL arkasındaki resimden aşina olduğu Üç Güzeller peribacaları Kapadokya'nın simgelerinden. Ürgüp yolu üzerinde. http://www.gezenanne.com/2013/05/kapadokya-sanki-bir-masal-diyar.html

    1.8 km fra hotellet
    Ürgüp

  6. Kızılçukur Vadisi

    Manzarası görülmeye değer lakin bu muhteşem manzaraya karşı sevgilisiyle şarap içen çiftlerle karşılaşınca buranın tadınin öyle çıktığını anlıyosunuz.Sevdiklerinizi geride bıraktıysanız hiç gitmeyin(:

    4.7 km fra hotellet
    Göreme Milli Parkı

  7. Göreme Açık Hava Müzesi

    Anadolu ne muhteşem bir yer:) en etkileyici yerlerden biri de burası:)

    5.8 km fra hotellet
    Göreme Milli Parkı

  8. Göreme Balloons Take-Off Area

    olmazsa olmaz 🎈🎈

    6.4 km fra hotellet
    Göreme Belediyesi